Een passend interieurontwerp

Een interieur is zeer persoonlijk. Het is dan ook erg belangrijk dat dit geheel wordt aangepast aan uw wensen. Nadat u middels de ideeënstorm een goed beeld heeft gekregen van hoe uw interieur eruit gaat zien, is het handig wanneer dit beeld ook daadwerkelijk op papier kan worden uitgewerkt. Zo kunt u uw ideeën moeiteloos delen met interieurspeciaalzaken of meubelspecialisten, die vervolgens met uw blauwdruk aan de slag kunnen.

Hoe wordt een interieurontwerp uitgewerkt?

Tijdens de ideeënstorm zijn een aantal ruwe situatieschetsen gemaakt. Hier kan een interieurspeciaalzaak echter nog niet zo veel mee. Afhankelijk van uw wensen kunnen een of meerdere schetsen gedetailleerder worden uitgewerkt. De hoeveelheid detail kan bepaald worden aan de hand van het doel van het interieurontwerp. Wilt u bijvoorbeeld een meubelstuk op maat laten maken en wilt u de vakman voorzien van een gedetailleerde en ruimtelijke maattekening? Of wenst u een nauwkeurig uitgewerkt interieurontwerp waarmee u naar een speciaalzaak kunt om de juiste meubels te gaan uitzoeken?

Waarom een gedetailleerd ontwerp laten maken?

Een interieurschets op maat is een onmisbaar onderdeel van het realiseren van uw droominterieur. Kunt u de ideeën in uw hoofd op heldere wijze uiteenzetten wanneer u in een interieurzaak staat? Kunt u uw eigen ideeën nog voor de geest halen wanneer u wordt geconfronteerd met allemaal creatieve interieurs, die wellicht niets met uw eigen wensen en stijl te maken hebben? Op deze momenten is een deskundige en heldere uiteenzetting van Grant Davidson de oplossing.

Heeft u interesse in een helder interieurontwerp op maat van Just Inspiration? Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Wat ter tafel komt! Met het nieuws dat ze een ruimer huis mochten betrekken kwam ook de realisatie dat hun meubels niet meer passend zouden zijn. Just... Lees meer Nieuw kantoor pand Deze jonge onderneming mag trots zijn op 10 jaar positieve ont... Lees meer Opnieuw beginnen In dit geval werd het duidelijk dat de meubels die voorheen zo mooi de kamers vulden, niet meer in verhouding zou... Lees meer Op z'n Spaans Zittend onder een palmboom op het bordes van een villa aan het strand van de Spaanse Moraira, naast een slow-BBQ van verse kreeft en kokkels, met e... Lees meer
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactgegevens Al mijn informatie
  • info@justinspiration.nl
  • Huikenstraat 11
  • 6015RC, Neeritter
  • Gemeente Leudal, Limburg