Interieurideeën nodig?

Een huis of een specifieke kamer (her)inrichten kan een lastig klus zijn. Niet iedereen kan globale ideeën in het hoofd daadwerkelijk tot leven laten komen in het interieur. Misschien heeft u al een paar interieurideeën, misschien heeft u nog geen enkele richting of stijl in gedachten. Wat uw status op dit gebied ook is, een ideeënstorm met interieuradviseur Just Inspiration kan helpen.

Soms hebben we namelijk een zetje nodig om een waterval van ideeën te starten. Soms is een externe prikkel de brandstof die de creatieve motor nodig heeft om in beweging te komen. Het is natuurlijk mogelijk om deze prikkel te vinden in interieurspeciaalzaken, maar het kan lastig zijn om alle opgedane kennis en creativiteit vervolgens te vertalen naar uw thuissituatie. Just Inspiration kan u hier in bijstaan.

Een creatieve brainstorm

Interieuradviseur Grant Davidson van Just Inspiration biedt u de mogelijkheid om uw interieurideeën tot uiting te laten komen in een creatieve sessie in uw eigen huis. Uw wensen en voorkeuren worden in kaart gebracht, welke vervolgens als uitgangspunt dienen bij een creatieve brainstorm. Tijdens deze ideeënstorm komt u erachter wat u nu eigenlijk écht mooi vindt en waar uw voorkeuren nu eigenlijk écht liggen. Zodoende kunt u verdere keuzes die doorslaggevend zijn voor het uiteindelijke interieur met een goed en gefundeerd gevoel maken.

Hoe gaat een interieuridee-sessie in zijn werk?

Just Inspiration komt bij u langs om in het comfort van uw eigen huis ideeën bij u los te maken. Door middel van de schetsen die Grant on the spot maakt, worden interieurideeën meteen gevisualiseerd. Daarnaast kunt u verrassende suggesties verwachten, die uw creativiteit alleen maar verder zullen triggeren. Door jarenlange ervaring in interieur- en meubeldesign, kan Grant de creatieve prikkel zijn die u nodig heeft om uw droominterieur te realiseren.

Het uiteindelijk doel van een dergelijke interieuridee brainstorm is om u bewust te maken van uw eigen wensen en deze zodanig te visualiseren dat u deze ook kunt overbrengen op professionals in interieurspeciaalzaken of meubelmakers.

 

Nieuwbouw keuken Terwijl alle luchtkanelen naar de zijwand geplaats waren hadden de bewoners de behoefte om alternatieve keuken opstellingen te onderzoeken.... Lees meer Buiten kan ook! Hoewel de meeste opdrachten van JustInspiration worden uitgevoerd binnenshuis, draait Grant zijn handen niet voor om als er ineens gevr... Lees meer
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactgegevens Al mijn informatie
  • info@justinspiration.nl
  • Huikenstraat 11
  • 6015RC, Neeritter
  • Gemeente Leudal, Limburg