Iets ouds, iets nieuws . . . 

Met het nieuws dat ze een ruimer huis mochten betrekken kwam ook de realisatie dat hun meubels niet meer passend zouden zijn. Just Inspiration werd gevraagd om ideeën te ontwikkelen voor een interieur indeling, en tevens concepten te maken voor nieuwe meubelstukken die aan een verfrissend beeld zouden bijdragen.

Op aanraden van Just Inspiration werd besloten om een grote maat tafel te plaatsen . . . maar die moest nog gemaakt worden!

Gekozen werd voor een enorme lengte van massief vuren van 8 cm dikte waaruit het blad, de poten en de liggers uitgehaald werden.

In overleg met de bewoners werden alle details van de tafel doorgesproken, en in maat tekeningen vertaald. Vervolgens nam Just Inspiration contact op met een timmer werkplaats in Ittervoort om de tafel te vervardigen.

Grant van Just Inspiration heeft de bouw van de tafel volledig begeleid, en het eindproduct bij de klant geinstalleerd. Daarna de aanbevolen eetkamer stoelen aanschuiven en voilà . . . een jong en frisse vertaling van een traditioneel beeld.

Terug naar interieurontwerp op maat
Meer over Interieurontwerp op maat Opnieuw beginnen In dit geval werd het duidelijk dat de meubels die voorheen zo mooi de kamers vulden, niet meer in verhouding zou... Lees meer Op z'n Spaans Zittend onder een palmboom op het bordes van een villa aan het strand van de Spaanse Moraira, naast een slow-BBQ van verse kreeft en kokkels, met e... Lees meer
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactgegevens Al mijn informatie
  • info@justinspiration.nl
  • Huikenstraat 11
  • 6015RC, Neeritter
  • Gemeente Leudal, Limburg